Bedrijfslogo laten ontwerpen

Grafische vormgeving Breda

N

Typograaf

N

Maatwerk

N

Letterontwerper

Bedrijfslogo laten ontwerpen


Bij het grafisch ontwerpbureau Kees Kanters kunt u een bedrijfslogo laten ontwerpen dat geheel aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. Een bedrijfslogo moet weergeven waar uw bedrijf voor staat, niet alleen qua woorden, maar ook de kleuren en eventueel illustraties moeten geheel aansluiten bij uw bedrijf. Samen met u kijken we graag hoe de ‘Unique Selling Points’ geïllustreerd kunnen worden in een bedrijfslogo waar u uw dienst of product duidelijk in herkent.

Een bedrijfslogo laten ontwerpen dat uw bedrijf weerspiegelt

Een krachtige en overtuigende identiteit is belangrijk voor iedere onderneming. Een goed bedrijfslogo zorgt voor zichtbaarheid en herkenning. Daarom kunt u het beste een bedrijfslogo laten ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau dat echt persoonlijke aandacht en tijd heeft om een optimaal resultaat te behalen. Is uw bedrijf al in het bezit van een logo, maar weerspiegelt dit niet geheel uw bedrijf? Of zijn de producten en/of diensten veranderd waardoor het bedrijfslogo niet meer bij uw bedrijf past? Kees Kanters, letterkunstenaar en letterontwerper kunt u ook inschakelen voor een logo restyle. Wij bekijken samen met u of het huidige logo gemakkelijk aangepast kan worden of dat er een geheel nieuw logo en huisstijl ontwerp moet komen.

Een bedrijfslogo laten ontwerpen met een passende slogan

Soms is het wat lastig om alleen met een woord of illustratie de juiste boodschap over te brengen. Het is daarom interessant om een passende slogan toe te voegen aan uw bedrijfslogo. In één korte en krachtige zin zal de doelgroep zich aangesproken moeten voelen. Wij begrijpen als geen ander dat dit een lastige kwestie is. Komt u vooral een keer langs bij het grafisch ontwerpbureau van Kees Kanters en laat u inspireren en verrassen. Voor vragen kunt bellen naar het telefoonnummer 076 5640391.

Contact


  • Velden met een * zijn verplicht