Corporate identity ontwerp

Grafische vormgeving Breda

N

Typograaf

N

Maatwerk

N

Letterontwerper

Corporate identity ontwerp


U heeft vast lang nagedacht over de corporate identity van uw bedrijf die u graag in een mooi ontwerp terug wilt laten zien. Grafisch ontwerpbureau Kees Kanters kan u helpen bij het creëren van een passend corporate huisstijl ontwerp. Denkt u hierbij aan een bedrijfslogo, templates voor documenten en een ontwerp voor een visitekaartje. Of u een nieuwe onderneming heeft opgestart of voor een bestaande onderneming een frisse kijk op uw corporate identity nodig heeft, wij staan graag voor u klaar. Wij hanteren een eenduidige en herkenbare vormgeving die bijdraagt aan het gewenste imago.

Een corporate identity ontwerp wat voor herkenning en zichtbaarheid zorgt

Uiteraard wilt ook u een corporate huisstijl ontwerp wat onderscheidend, krachtig en stijlvol is. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een huisstijl moet namelijk wel de essentie van uw bedrijf en producten en/of diensten weergeven. Daarom bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen en brengen we uw bedrijf in beeld zodat er een geschikte corporate identity ontwerp gecreëerd kan worden. Alleen een logo of een volledige huisstijl laten maken? Kees Kanters, typograaf en grafisch ontwerper, maakt graag een waardevol product voor u.

Een compleet corporate huisstijl ontwerp

Design, communicatie en gedrag zijn de basiselementen van de corporate identity. Deze elementen dienen doorgevoerd te worden in alle communicatie uitingen zoals de huisstijl, maar ook flyers/folders, de website, visitekaartjes, autobelettering en eventueel bedrijfskleding. Wij maken graag een ontwerp voor uw corporate huisstijl ontwerp en zien u graag binnenkort in ons grafisch ontwerpbureau in Breda. Heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer 076 5640391.

Contact


  • Velden met een * zijn verplicht