Typografisch logo

Grafische vormgeving Breda

N

Typograaf

N

Maatwerk

N

Letterontwerper

Typografisch logo


Een typografisch logo is een vaak gebruikt grafisch ontwerp. Hier wordt de bedrijfsnaam in een bepaald lettertype en met een specifieke kleur met eventueel een slogan weergegeven. Veel grote bedrijven geven hier de voorkeur aan. Wanneer eenvoud op een juiste manier wordt weergegeven, kan het een grote kracht voor uw bedrijf zijn. Grafisch ontwerpbureau Kees Kanters ontwerpt graag voor u een typografisch logo dat aansluit bij de kernwaarden van uw bedrijf. Komt u langs bij ons ontwerpbureau in Breda voor een persoonlijk intakegesprek waar wij uw wensen en verwachtingen graag in kaart brengen.

Een typografisch logo met een verrassende twist

Een typografisch logo kan natuurlijk uit meer bestaan dan alleen uw bedrijfsnaam. In het logo kunnen interessante elementen worden toegevoegd die te maken hebben met uw bedrijf. Bij een typografisch logo moet er wel goed nagedacht worden over het lettertype en de kleur(en) omdat dat de belangrijkste elementen zijn. Andere soorten logo’s zijn:

Dit is een beeldmerk dat betstaat uit een eenvoudig symbool en de bedrijfsnaam.

  • Grafisch logo

Een bijzonder en aantrekkelijk visueel ontwerp waarin creativiteit geen grens heeft.

  • Illustratief logo

Dit soort logo’s zijn gedetailleerder en vergen meer aandacht en tijd om te creëren. In een illustratief logo kan een achterliggende boodschap goed weergegeven worden.

Uiteraard kunt u grafisch ontwerpbureau Kees Kanters ook voor de bovengenoemde logo’s inschakelen. Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Belt u naar 076 5640391, dan plannen wij graag een intakegesprek met u in.

Contact


  • Velden met een * zijn verplicht